8 sfaturi pentru a avea un stil de viață mai sănătos

La fel de antrenamente fizice, mentale este extrem de important, pentru a fi sănătoși, cognitiv. Nu uitați, de asemenea, de a efectua stretching, pentru a evita accidentele

Pentru a avea un stil de viață activ, este important pentru a rămâne sănătoși. Dacă sunteți un susținător activ esti сводишь riscul de boli de inima, atacuri de cord, diabet și cancer.

Pentru a avea un stil de viață activ, este important pentru a rămâne sănătoși

Nimeni nu spune că ești un cal de curse profesionist, pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră. Faptul că schimbi stilul de viata mai activ, pentru a ajuta inima ta să fie натренированным, pentru a rămâne puternic și să aibă o greutate mai sănătos.

foto15Un truc pentru a vă menține activ în modul de a găsi ceea ce iti place sa faci. Pentru unii, acest lucru poate însemna, de a avea prieteni cu care să se antreneze.

Nu contează dacă te duci la sala de sport, te plimbi sau dansezi cu video, în fața calculatorului.

Deși acest lucru poate fi dificil, este de a găsi un stil de învățare, care este potrivit pentru tine.

Pentru a face acest lucru, aveți posibilitatea să efectuați următoarele sfaturi simple, care, indiferent de ce fel de persoana esti, vei fi mai activ.

 1. Te calmezi

Tu si corpul tau sunt obișnuiți cu un stil de viata sedentar? Dacă este așa, încercați să înceapă încet. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un program de exercitii, se va prezenta un raport cu privire la măsurile de precauție care trebuie luate înainte de a alege procedura.

În general, aveți nevoie pentru a începe cu sesiuni scurte de la 5 până la 10 minute, și apoi crește treptat durata de până la gradul că veți câștiga de rezistență.

 1. Te dedici 30 de minute pe zi

Pentru a realiza un stil de viață care doriți, scopul tau ar trebui să fie de 30 de minute pe zi. Puteți chiar să-l rupe în trei lecții de 10 minute, care sunt la fel de bune, că ejercitarte de 30 de minute consecutive.

Puteți, de exemplu, de a utiliza 10 minute de dans înainte de a merge la locul de muncă, la 10 minute de mers pe jos în propria casă, după o masă și ultimii 10 de mers pe jos prin zona, de îndată ce te întorci acasă, să lucreze.

În mod logic, mai multe exerciții, cu atât mai bine. Cu toate acestea, dacă exageras durata și complexitatea antrenamentului puteți suferi de leziuni, cum ar fi tensiunea musculară.

Mai bine pentru a rula încet, ca să nu te rănesc și, de asemenea, pentru a întrerupe antrenament.

 1. Ridică greutatea

Nu este nevoie doar de antrenament aerobic. Antrenament cu ceva rezistenta sau ridicarea de greutati-este de asemenea important. Acest tip de exercitii ajuta la intarirea oaselor și de a îmbunătăți dvs. de echilibru și de coordonare.

Acest lucru reduce riscul de dezvoltare a osteoporozei, precum și pentru a preveni rănirea sau coborâșuri. Dacă nu știți de unde să începeți, vă recomandăm să angajeze un antrenor pentru o sesiune.

Astfel vei ști exact ce să facă, și veți avea o idee despre cum să continue pe cont propriu.

 1. Combină de antrenament

În multe săli de sport, există clase, care sunt incluse în dumneavoastră lunar de membru. Utilizați aceste caracteristici. Acest lucru vă va permite să experimenteze noi tipuri de activități, care va face mai puțin plictisitor dumneavoastră de antrenament.

Utilizați Antrenori și ampliarás cercul tau de comunicare, atunci când vă schimbați stilul de viață mai sănătos.

 1. Nu pierdeți bani

Pentru a obține un antrenament in casa poate costa foarte putin.

Există o mulțime de video – programe de antrenament care vă pot fi de ajutor, dacă aveți acces la Internet, veți fi chiar mult mai ușor și mai ieftin de a găsi noi tipuri de exerciții care îți plac.

Există o mulțime de exerciții, care nu necesită o mulțime de echipamente, pentru a fi eficiente. În cazul în care o astfel de acțiune, cum ar fi:

 • Mersul pe jos sau jogging-ul
 • Sarind coarda
 • Dans
 • De a face genuflexiuni
 • Antrenament cu obiecte grele, de exemplu, o carte sau o sticla cu apa
 • Sărituri „foarfece”,
 1. Întinzându-se

Este important să se efectueze o mică sesiune de stretching atât înainte, cât și după antrenament. Dacă adăugați la noul său stil de viață, pentru a îmbunătăți flexibilitatea și amplitudinea mișcării.

foto16

În plus, reduce riscul de leziuni și spasme musculare. Un alt avantaj este faptul, care îmbunătățesc circulația sângelui în corpul dumneavoastră. Poate avea nevoie de ajutor pentru a găsi cele mai eficiente modalități de a face un lifting.

pentru a face acest lucru, nu ezitați pentru a găsi un antrenor și de a cere ajutorul sunt scurte exerciții de stretching înainte și după antrenament.

 1. Îmbunătățirea dvs. de vacanță

Un stil de viață mai sănătos, este nu numai de a fi mai activ. Trebuie, de asemenea, timpul de odihnă, regulat. Corpul tau are nevoie de recuperare de energie consumate în ziua precedentă.

Pentru a avea un mediu optim pentru odihnă, cel puțin, în jur de 7 până la 8 ore, este de a va ajuta sa dormi mult mai bine.

Evitați să doarmă, în timp ce te uiți la Televizor sau dacă utilizați un telefon mobil. Acest tip de stimulare, pot perturba somnul.

Dacă te odinești corect, puteți avea mai multa energie pentru a continua activitatea pentru a doua zi.

 1. Păstrați creierul activ

Ca și corpul, mintea, de asemenea, are nevoie de antrenament. Când vă păstrați mintea ta ocupat crește nivelul de energie și de a crea o importantă rezervă de celule și psihice, și de conexiuni inteligente.

Gândesc, citesc, puzzle-uri, rezolva sudoku sau integrame, a scris in jurnalul sau practică de joc, care vă va oferi o abilitate, cum ar fi șah, de exemplu.

Când vă menține creierul activ, pretinde, de sănătate mintală pe o perioadă mai îndelungată, și tu сводишь riscul de boli cum ar fi boala Alzheimer sau cu deficitul cognitiv.